Hydraulpump fel

Här diskuterar vi Lupo 3Ls fel och lösningar.
Post Reply

Topic author
Raffe
Domkraftsansvarig
Posts: 44
Joined: 21 Jan 2019 23:15
Stad:: Malmö
Bil: Lupo 3L
Has thanked: 4 times
Been thanked: 2 times

Hydraulpump fel

Post by Raffe » 13 May 2019 16:40

Hej jag undra har A2 samma hydraulpump som L3

User avatar

lupobupo
Verkstadschef
Posts: 2670
Joined: 25 Nov 2014 16:02
Stad:: Västergötland
Bil: 4st Lupo 3l + 5st a2
Has thanked: 136 times
Been thanked: 341 times

Re: Hydraulpump fel

Post by lupobupo » 13 May 2019 18:35

Både ja och nej, de tidiga lupopumparna saknar gods för fästena för a2. De sena pumparna är likadana bortsett ifrån fästena som går att flytta från sin gamla pump.

Vad har du för fel på din gamla pump?
Hjälper till med omprogrammering av databoxen vid manuellkonvertering och/eller farthållaremontering!


Topic author
Raffe
Domkraftsansvarig
Posts: 44
Joined: 21 Jan 2019 23:15
Stad:: Malmö
Bil: Lupo 3L
Has thanked: 4 times
Been thanked: 2 times

Re: Hydraulpump fel

Post by Raffe » 13 May 2019 19:57

Inget tryck

User avatar

L3upo
Verkstadschef
Posts: 2203
Joined: 27 Nov 2014 20:46
Stad:: Vikingstad
Bil: A2+A2+A2+A2+3L+3L
Has thanked: 181 times
Been thanked: 210 times

Re: Hydraulpump fel

Post by L3upo » 13 May 2019 20:04

Raffe wrote:
13 May 2019 19:57
Inget tryck
Trots att den går eller startar den inte?


Topic author
Raffe
Domkraftsansvarig
Posts: 44
Joined: 21 Jan 2019 23:15
Stad:: Malmö
Bil: Lupo 3L
Has thanked: 4 times
Been thanked: 2 times

Re: Hydraulpump fel

Post by Raffe » 13 May 2019 21:08

Den går inte i gång när jag öppnar dörren men hör att den
Kommer i gång efter jag har startad bilen men går i bara
1och 2 att köra med 3 4 5 och backning funkar ej

User avatar

lupobupo
Verkstadschef
Posts: 2670
Joined: 25 Nov 2014 16:02
Stad:: Västergötland
Bil: 4st Lupo 3l + 5st a2
Has thanked: 136 times
Been thanked: 341 times

Re: Hydraulpump fel

Post by lupobupo » 13 May 2019 21:23

Raffe wrote:
13 May 2019 21:08
Den går inte i gång när jag öppnar dörren men hör att den
Kommer i gång efter jag har startad bilen men går i bara
1och 2 att köra med 3 4 5 och backning funkar ej
Beror knappast på hydraulpumpen.

Vi har redan tipsat dig om ev löst hundben i en annan tråd. Har du kollat så det sitter på plats?
Hjälper till med omprogrammering av databoxen vid manuellkonvertering och/eller farthållaremontering!


Topic author
Raffe
Domkraftsansvarig
Posts: 44
Joined: 21 Jan 2019 23:15
Stad:: Malmö
Bil: Lupo 3L
Has thanked: 4 times
Been thanked: 2 times

Re: Hydraulpump fel

Post by Raffe » 13 May 2019 23:41

Ja den sitter på plats

User avatar

lupobupo
Verkstadschef
Posts: 2670
Joined: 25 Nov 2014 16:02
Stad:: Västergötland
Bil: 4st Lupo 3l + 5st a2
Has thanked: 136 times
Been thanked: 341 times

Re: Hydraulpump fel

Post by lupobupo » 13 May 2019 23:51

Raffe wrote:
13 May 2019 23:41
Ja den sitter på plats
Är det ett jätteglapp i övre armen då? Eller att skruven som håller fast i växelföraren inte är åtskruvad?
Hjälper till med omprogrammering av databoxen vid manuellkonvertering och/eller farthållaremontering!

Post Reply