Nybörjarfråga.... Igen...

Här diskuterar vi Lupo 3Ls fel och lösningar.
User avatar

Cabbe
Skruvkunnig
Posts: 287
Joined: 04 Dec 2014 23:05
Stad:: Kolmården
Bil: Audi A2 1,2 TDI
Has thanked: 83 times
Been thanked: 20 times

Re: Nybörjarfråga.... Igen...

Post by Cabbe » 12 Oct 2018 20:55

Ser det ut som instrumentpanelen startar upp när du vrider på tändningen? Bra fart på lamporna, helljus? Startar hydraulpumpen när du öppnar dörren? Inget knäpp från startmotorn? Håller nere bromsen ordentligt? Dragit i växelspaken?

User avatar

lupobupo
Verkstadschef
Posts: 2243
Joined: 25 Nov 2014 16:02
Stad:: Västergötland
Bil: 2st Lupo 3l + 3st a2
Has thanked: 92 times
Been thanked: 276 times

Re: Nybörjarfråga.... Igen...

Post by lupobupo » 12 Oct 2018 21:47

Cabbe wrote:
12 Oct 2018 20:55
Ser det ut som instrumentpanelen startar upp när du vrider på tändningen? Bra fart på lamporna, helljus? Startar hydraulpumpen när du öppnar dörren? Inget knäpp från startmotorn? Håller nere bromsen ordentligt? Dragit i växelspaken?
Jag satt och telefonguide:ade honom lite. Verkar som om inte hydraulpumpen går, trots att vi gjorde den trycklös. Han har lovat att han skall skaffa fram en multimeter, så han åtminstånde kan mäta lite :)
Hjälper till med omprogrammering av databoxen vid manuellkonvertering och/eller farthållaremontering!


Topic author
Adde84
Skruvkunnig
Posts: 321
Joined: 27 Aug 2015 12:42
Stad:: Huddinge
Bil: Lupo 3L
Has thanked: 5 times
Been thanked: 9 times

Re: Nybörjarfråga.... Igen...

Post by Adde84 » 12 Oct 2018 21:57

Yes.
Ett enorm tack för din tid!

User avatar

L3upo
Verkstadschef
Posts: 1807
Joined: 27 Nov 2014 20:46
Stad:: Vikingstad
Bil: A2+A2+A2+3L+3L=lycka
Has thanked: 133 times
Been thanked: 158 times

Re: Nybörjarfråga.... Igen...

Post by L3upo » 12 Oct 2018 22:03

lupobupo wrote:
12 Oct 2018 21:47
Cabbe wrote:
12 Oct 2018 20:55
Ser det ut som instrumentpanelen startar upp när du vrider på tändningen? Bra fart på lamporna, helljus? Startar hydraulpumpen när du öppnar dörren? Inget knäpp från startmotorn? Håller nere bromsen ordentligt? Dragit i växelspaken?
Jag satt och telefonguide:ade honom lite. Verkar som om inte hydraulpumpen går, trots att vi gjorde den trycklös. Han har lovat att han skall skaffa fram en multimeter, så han åtminstånde kan mäta lite :)
Jag kan nog svänga förbi onsdag kväll om det inte löst sig innan dess. Vi lyckades ju pressa lite nytt liv ur den gamla plattan förra gången. Jag kan ta en Lupo så vi kan jämföra mot den.


Topic author
Adde84
Skruvkunnig
Posts: 321
Joined: 27 Aug 2015 12:42
Stad:: Huddinge
Bil: Lupo 3L
Has thanked: 5 times
Been thanked: 9 times

Re: Nybörjarfråga.... Igen...

Post by Adde84 » 12 Oct 2018 22:11

Vore enormt tacksamt.
Tack så otroligt mycket!

User avatar

Cabbe
Skruvkunnig
Posts: 287
Joined: 04 Dec 2014 23:05
Stad:: Kolmården
Bil: Audi A2 1,2 TDI
Has thanked: 83 times
Been thanked: 20 times

Re: Nybörjarfråga.... Igen...

Post by Cabbe » 14 Oct 2018 11:32

Härligt att se såna kompisar som Lupobupo och L3upo!!!


Topic author
Adde84
Skruvkunnig
Posts: 321
Joined: 27 Aug 2015 12:42
Stad:: Huddinge
Bil: Lupo 3L
Has thanked: 5 times
Been thanked: 9 times

Re: Nybörjarfråga.... Igen...

Post by Adde84 » 14 Oct 2018 13:30

Ja verkligen

Post Reply