Lupo / A2 - Grundinställning av växellådan/robot

Dokumenterade guider om hur du gör både det ena och det andra.
User avatar

L3upo
Verkstadschef
Posts: 1807
Joined: 27 Nov 2014 20:46
Stad:: Vikingstad
Bil: A2+A2+A2+3L+3L=lycka
Has thanked: 133 times
Been thanked: 158 times

Lupo / A2 - Grundinställning av växellådan/robot

Post by L3upo » 21 Sep 2017 22:12

Miki_s wrote:Vad är den här splinesen? :D
Hur går det? Har du kommit vidare?


Miki_s
Skruvmejselputsare
Posts: 18
Joined: 23 Jun 2016 13:22
Stad:: Tranås
Bil: Lupo 3l

Lupo / A2 - Grundinställning av växellådan/robot

Post by Miki_s » 22 Sep 2017 17:44

Haha nej är påväg till Malmö för att köpa en till lupo :D

User avatar

Cabbe
Skruvkunnig
Posts: 287
Joined: 04 Dec 2014 23:05
Stad:: Kolmården
Bil: Audi A2 1,2 TDI
Has thanked: 83 times
Been thanked: 20 times

Lupo / A2 - Grundinställning av växellådan/robot

Post by Cabbe » 22 Sep 2017 18:01

Varför blir man så här galen?? Lupo o A2 GALEN???? Har iofs bara två!!!

User avatar

L3upo
Verkstadschef
Posts: 1807
Joined: 27 Nov 2014 20:46
Stad:: Vikingstad
Bil: A2+A2+A2+3L+3L=lycka
Has thanked: 133 times
Been thanked: 158 times

Lupo / A2 - Grundinställning av växellådan/robot

Post by L3upo » 22 Sep 2017 18:14

Miki_s wrote:Haha nej är påväg till Malmö för att köpa en till lupo :D
Ska du köra den hem i kväll...?


Freeburner
Skiftnyckelslangare
Posts: 62
Joined: 14 Oct 2016 12:18
Stad:: Helsingborg
Bil: Audi A2
Has thanked: 36 times
Been thanked: 5 times

Re: Lupo / A2 - Grundinställning av växellådan/robot

Post by Freeburner » 15 May 2018 22:50

Pdf för utskrift med lite förklaringar:
Personligen tycker jag att det är enklare att ha ett papper framför sig när man samtidigt glor i ljuslådan. :shock: ;)


User avatar

irover
Hedersmedlem
Posts: 2019
Joined: 25 Nov 2014 22:04
Stad:: Lövestad
Bil: 2,5st 3L, 4st A2
Has thanked: 3 times
Been thanked: 123 times
Contact:

Re: Lupo / A2 - Grundinställning av växellådan/robot

Post by irover » 16 May 2018 17:52

Superbra dokument. Tack!
---
Lägg ner Mekonomen. Och Atteviks.


LLL
Skruvmejselputsare
Posts: 18
Joined: 09 May 2016 14:39
Stad:: Lule
Bil: 3l lupo
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Re: Lupo / A2 - Grundinställning av växellådan/robot

Post by LLL » 23 Jul 2018 09:20

En fråga ang steg 1:
Ta bort kontakten från hydraulaggregatet.
Display nummer 2 från vänster skall visa mellan 1.8 och 2.0V (det är ett mått på hur spänd kopplinsvajern är, (ju lösare, desto högre spänning). Om man trampar på bromsen stiger spänningen till ca 3.8V.
Display nummer 3 från vänster visar spänningen i batteriet och skall vara minst 12V.
För mig är värdet konstant om jag bromsar eller ej, vad kan det beror på?

User avatar

irover
Hedersmedlem
Posts: 2019
Joined: 25 Nov 2014 22:04
Stad:: Lövestad
Bil: 2,5st 3L, 4st A2
Has thanked: 3 times
Been thanked: 123 times
Contact:

Re: Lupo / A2 - Grundinställning av växellådan/robot

Post by irover » 23 Jul 2018 16:03

Ta inte av kontakten på hydraulaggregatet. Det står fel. Och se till att du ligger i tiptronic.
---
Lägg ner Mekonomen. Och Atteviks.

Post Reply