limpmode

Här diskuterar vi Lupo 3Ls fel och lösningar.
Post Reply

Topic author
jassim96
Domkraftsansvarig
Posts: 27
Joined: 17 Jan 2019 23:54
Stad:: växjö
Bil: vw lupo 3l
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

limpmode

Post by jassim96 » 22 Feb 2019 00:13

min bil går i limpmode hela tiden, turbo armen går lätt att göra, ny magnetventil n75, rengjort spjällhuset,

bilen växlar ner när jag trycker på fullgas
vad ska jag mer kontrollera


Topic author
jassim96
Domkraftsansvarig
Posts: 27
Joined: 17 Jan 2019 23:54
Stad:: växjö
Bil: vw lupo 3l
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: limpmode

Post by jassim96 » 22 Feb 2019 17:35

52598974_2101553860135681_4375619536209051648_n.jpg
52598974_2101553860135681_4375619536209051648_n.jpg (69.47 KiB) Viewed 131 times

User avatar

L3upo
Verkstadschef
Posts: 2010
Joined: 27 Nov 2014 20:46
Stad:: Vikingstad
Bil: A2+A2+A2+3L+3L=lycka
Has thanked: 158 times
Been thanked: 186 times

Re: limpmode

Post by L3upo » 22 Feb 2019 21:18

jassim96 wrote:
22 Feb 2019 17:35
52598974_2101553860135681_4375619536209051648_n.jpg
Har du haft isär något kontaktstycke som du inte fått ihop ordentligt? Skadat kablage?
Boxen larmar ju om glapp eller intermittent bortfall.

OM du nollar koderna, kommer de tillbaka direkt?


Topic author
jassim96
Domkraftsansvarig
Posts: 27
Joined: 17 Jan 2019 23:54
Stad:: växjö
Bil: vw lupo 3l
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: limpmode

Post by jassim96 » 22 Feb 2019 21:34

det va säkringen nr 23 som hade gått, förra ägaren har satt en 10 amp säkring men nu är den bytt till 5 amp

Post Reply