angående grundinställning

Här diskuterar vi Lupo 3Ls fel och lösningar.
Post Reply

Topic author
Lupobil3L
Oljenisse
Posts: 125
Joined: 11 Apr 2016 15:49
Stad:: Sverige
Bil: lupo 3l
Been thanked: 1 time

angående grundinställning

Post by Lupobil3L » 22 May 2020 13:47

Var inne hos bilmo i eslöv fick gjort en grundinställning,men när jag skulle starta i p-lägget så gick inte det, för det gjorde den innan jag lämna in den.
Då tog de in den igen,och hade då skysterat på kopplingen och så gick de starta i p-lägget igen. Frågan är den, om kan göra så utan kör igen grundinställningsprogramet igen ?

User avatar

lupobupo
Verkstadschef
Posts: 2888
Joined: 25 Nov 2014 16:02
Stad:: Västergötland
Bil: 7st Lupo 3l + 4st a2
Has thanked: 168 times
Been thanked: 395 times

Re: angående grundinställning

Post by lupobupo » 23 May 2020 00:20

Så fort man rört justeringen så skall man köra grundinställningen ifrån början.
Hjälper till med omprogrammering av databoxen vid manuellkonvertering och/eller farthållaremontering!


Topic author
Lupobil3L
Oljenisse
Posts: 125
Joined: 11 Apr 2016 15:49
Stad:: Sverige
Bil: lupo 3l
Been thanked: 1 time

Re: angående grundinställning

Post by Lupobil3L » 23 May 2020 07:35

Tack

User avatar

irover
Hedersmedlem
Posts: 2610
Joined: 25 Nov 2014 22:04
Stad:: Lövestad
Bil: 1st Lupo 3L, 3st A2
Has thanked: 4 times
Been thanked: 176 times

Re: angående grundinställning

Post by irover » 23 May 2020 12:02

Ja så får man inte göra ajabaja! ( Vad skönt det känns att gnälla på verkstäder!) ;)
---
Lägg ner Mekonomen. Och Atteviks.

Post Reply