Blinkande "Tempmätare" efter Manualisering

Trött på (problem med) roboten? Här diskuterar vi allt rörande borttagande av växelrobot / konvertering till manuell!
Post Reply

Topic author
Nikel
Garagesuppliant
Posts: 726
Joined: 14 Sep 2015 03:06
Stad:: Dingle
Bil: SVARTALF. RIP PLUTO
Has thanked: 17 times
Been thanked: 58 times

Blinkande "Tempmätare" efter Manualisering

Post by Nikel » 29 Feb 2016 08:24

Manuellkonverteringen blev klar igår.

Nu blinkar den röda tempsymbolen.
Det visar väl på för lite vätska?

Vad har jag sabbat och kan man mäta i kontakten till givaren om man har signal.

:?:


Topic author
Nikel
Garagesuppliant
Posts: 726
Joined: 14 Sep 2015 03:06
Stad:: Dingle
Bil: SVARTALF. RIP PLUTO
Has thanked: 17 times
Been thanked: 58 times

Blinkande "Tempmätare" efter Manualisering

Post by Nikel » 29 Feb 2016 09:28

Denna hamnade i fel kategori va.

User avatar

lupobupo
Forumsorakel
Posts: 3234
Joined: 25 Nov 2014 16:02
Stad:: Västergötland
Bil: 5st Lupo 3l + 3st a2
Has thanked: 224 times
Been thanked: 461 times

Blinkande "Tempmätare" efter Manualisering

Post by lupobupo » 29 Feb 2016 09:57

Nikel wrote:Denna hamnade i fel kategori va.
Bogserade den till manuellkonverterinsforumet, men den skulle nog passa bra i "Verkstaden" också.
Hjälper till med omprogrammering av databoxen vid manuellkonvertering och/eller farthållaremontering!

User avatar

lupobupo
Forumsorakel
Posts: 3234
Joined: 25 Nov 2014 16:02
Stad:: Västergötland
Bil: 5st Lupo 3l + 3st a2
Has thanked: 224 times
Been thanked: 461 times

Blinkande "Tempmätare" efter Manualisering

Post by lupobupo » 29 Feb 2016 10:08

Nikel wrote:Manuellkonverteringen blev klar igår.

Nu blinkar den röda tempsymbolen.
Det visar väl på för lite vätska?

Vad har jag sabbat och kan man mäta i kontakten till givaren om man har signal.

:?:
Japp, det gör den. Jag kikade i elschemat och jag gissar på att du inte fått ihop det svarta kontaktstycket under relähållaren. blå/röd kabel,pinne 2 är den som går till "G32 - Coolant shortage indicator sender".
Hjälper till med omprogrammering av databoxen vid manuellkonvertering och/eller farthållaremontering!


Topic author
Nikel
Garagesuppliant
Posts: 726
Joined: 14 Sep 2015 03:06
Stad:: Dingle
Bil: SVARTALF. RIP PLUTO
Has thanked: 17 times
Been thanked: 58 times

Blinkande "Tempmätare" efter Manualisering

Post by Nikel » 29 Feb 2016 10:29

lupobupo wrote:
Nikel wrote:Manuellkonverteringen blev klar igår.

Nu blinkar den röda tempsymbolen.
Det visar väl på för lite vätska?

Vad har jag sabbat och kan man mäta i kontakten till givaren om man har signal.

:?:
Japp, det gör den. Jag kikade i elschemat och jag gissar på att du inte fått ihop det svarta kontaktstycket under relähållaren. blå/röd kabel,pinne 2 är den som går till "G32 - Coolant shortage indicator sender".
Tack.
Ska kolla sen.


Topic author
Nikel
Garagesuppliant
Posts: 726
Joined: 14 Sep 2015 03:06
Stad:: Dingle
Bil: SVARTALF. RIP PLUTO
Has thanked: 17 times
Been thanked: 58 times

Blinkande "Tempmätare" efter Manualisering

Post by Nikel » 01 Mar 2016 07:56

Efter massa pillande och mätande gav jag och bror upp.

Petade tillbaka allt där det skulle va och då lagade sig felet. :roll:

User avatar

perA2
Skruvkunnig
Posts: 459
Joined: 07 Dec 2014 23:16
Stad:: Lund
Bil: Audi A2 1.2 tdi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 60 times

Blinkande "Tempmätare" efter Manualisering

Post by perA2 » 02 Mar 2016 08:28

"Allt går ju med elektricitet, elektriskt det é nå´t konstigt med det.
Elektriskt é ström å ljus som ni vet, Härs å tvärs igenom tråden!" (T Skogman)

/perA2

User avatar

perA2
Skruvkunnig
Posts: 459
Joined: 07 Dec 2014 23:16
Stad:: Lund
Bil: Audi A2 1.2 tdi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 60 times

Blinkande "Tempmätare" efter Manualisering

Post by perA2 » 02 Mar 2016 08:36

Eller som några sentida lärjungar uttryckte det:

https://www.youtube.com/watch?v=KtGtTdepMOE

/perA2


borttagenanvändare-40184
Hedersmedlem
Posts: 2978
Joined: 25 Nov 2014 22:04
Stad:: Borttagen användare
Bil: Borttagen användare
Has thanked: 5 times
Been thanked: 217 times

Blinkande "Tempmätare" efter Manualisering

Post by borttagenanvändare-40184 » 02 Mar 2016 13:35

Öööhhh.. Kan du inte hålla lite ordning på hamstern va?
---
Lägg ner Mekonomen. Och Atteviks. Och Autodoc.

Post Reply