Koda om ABS

Trött på (problem med) roboten? Här diskuterar vi allt rörande borttagande av växelrobot / konvertering till manuell!
Post Reply

Topic author
j björk
Skruvmejselputsare
Posts: 12
Joined: 25 May 2015 22:05
Stad:: Linköping
Bil: Lupo 3L
Been thanked: 1 time

Koda om ABS

Post by j björk » 30 Jul 2015 17:37

Efter manuellkonvertering får jag felminne i abs styrdonet om att det inte har kommunikation med växellådan.

Bilen är en 00:a, styrdonet heter 6E0 907 379
30 IE CAN V004 kod 5623

Jag har inte hittat någon kodtabell, men jag har provat att ändra lite på måfå.
Dock har inget av mina försök gått igenom, så det kanske inte ens går att koda om?


borttagenanvändare-40184
Hedersmedlem
Posts: 2978
Joined: 25 Nov 2014 22:04
Stad:: Borttagen användare
Bil: Borttagen användare
Has thanked: 5 times
Been thanked: 217 times

Koda om ABS

Post by borttagenanvändare-40184 » 30 Jul 2015 18:37

finns det inte info på ross tech om detta? Det borde vara ungefär som i denna länk http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.ph ... ASR/ESP%29
---
Lägg ner Mekonomen. Och Atteviks. Och Autodoc.


Topic author
j björk
Skruvmejselputsare
Posts: 12
Joined: 25 May 2015 22:05
Stad:: Linköping
Bil: Lupo 3L
Been thanked: 1 time

Koda om ABS

Post by j björk » 30 Jul 2015 20:07

Något åt hållet, men tyvärr inte samma system. De hade inget på lupo eller polo.


borttagenanvändare-40184
Hedersmedlem
Posts: 2978
Joined: 25 Nov 2014 22:04
Stad:: Borttagen användare
Bil: Borttagen användare
Has thanked: 5 times
Been thanked: 217 times

Koda om ABS

Post by borttagenanvändare-40184 » 31 Jul 2015 10:55

Man kunde ju läsa av koden från en manuell Lupo 1.0 kanske? Är det en MK60 som sitter i?
---
Lägg ner Mekonomen. Och Atteviks. Och Autodoc.

Post Reply