Problem kopplings vajer

Trött på (problem med) roboten? Här diskuterar vi allt rörande borttagande av växelrobot / konvertering till manuell!
Post Reply

Topic author
Vebben
Skruvmejselputsare
Posts: 5
Joined: 08 Dec 2016 21:28
Stad:: Kalmar
Bil: Vw LUPO 3L
Has thanked: 2 times

Problem kopplings vajer

Post by Vebben » 28 Dec 2016 08:26

Hejsan, min kopplings vajer har börjat att hoppa av från pedalen Har någon en bild på hur den ska sitta fast i pedalen. Tror jag gjort rätt, men om någon har en bild får ni gärna dela med er mvh. ;)


Sweking
Oljenisse
Posts: 112
Joined: 05 Dec 2015 20:29
Stad:: Vallentuna
Bil: Lupo 3l
Has thanked: 3 times
Been thanked: 4 times

Problem kopplings vajer

Post by Sweking » 28 Dec 2016 16:27

Ska se om jag kan ordna detta imorgon då det är ljust....

User avatar

lipton
Garagesuppliant
Posts: 874
Joined: 25 Nov 2014 15:50
Stad:: Örebro
Bil: 3xLupo3L 2xAudiA2 3L
Has thanked: 233 times
Been thanked: 89 times

Problem kopplings vajer

Post by lipton » 28 Dec 2016 16:42

Om du bortser från pedalstället, så ser du hur vajern ligger i pedalen...
Image
Saluför: Manuell Konverteringssatser till Lupo 3L (även En sats finns till Audi A2 3L)


Topic author
Vebben
Skruvmejselputsare
Posts: 5
Joined: 08 Dec 2016 21:28
Stad:: Kalmar
Bil: Vw LUPO 3L
Has thanked: 2 times

Problem kopplings vajer

Post by Vebben » 28 Dec 2016 18:08

Tack :) sitter det ett clips som håller i "kulan"?


Topic author
Vebben
Skruvmejselputsare
Posts: 5
Joined: 08 Dec 2016 21:28
Stad:: Kalmar
Bil: Vw LUPO 3L
Has thanked: 2 times

Problem kopplings vajer

Post by Vebben » 28 Dec 2016 21:30

Nu är det löst. När man skulle sätta dit vajern på lådan så drog sig pedalen uppåt tills den tog i plasten (instrument brädan) och då var den i en sån vinkel att den hoppade "kulan" hoppade ur hålet. Så fick hålla ner pedalen när en kompis satte din vajern. Tack för hjälpen iaf. :D

Post Reply