grundinställning

Nya funktioner, kommentarer och synpunkter.
Post Reply

Topic author
Lupobil3L
Oljenisse
Posts: 125
Joined: 11 Apr 2016 15:49
Stad:: Sverige
Bil: lupo 3l
Been thanked: 1 time

grundinställning

Post by Lupobil3L » 20 May 2020 01:12

Hej. Min bilmeckar har bytt kompletkopplingsats dess utom kompletahundbenet utan gjort grundinställning bilväxlar okej med ett klick ibland.
Är det nödvändigt göra en grundinställning då ?


Topic author
Lupobil3L
Oljenisse
Posts: 125
Joined: 11 Apr 2016 15:49
Stad:: Sverige
Bil: lupo 3l
Been thanked: 1 time

Re: grundinställning

Post by Lupobil3L » 20 May 2020 01:14

skall stå nödvändigt att göra en grundinställning då ?


Topic author
Lupobil3L
Oljenisse
Posts: 125
Joined: 11 Apr 2016 15:49
Stad:: Sverige
Bil: lupo 3l
Been thanked: 1 time

Re: grundinställning

Post by Lupobil3L » 20 May 2020 01:19

Konstigt ändra på stavelsen när skickar skall inte stå tillgängliga utan nödvändigt

User avatar

lupobupo
Verkstadschef
Posts: 2888
Joined: 25 Nov 2014 16:02
Stad:: Västergötland
Bil: 7st Lupo 3l + 4st a2
Has thanked: 168 times
Been thanked: 395 times

Re: grundinställning

Post by lupobupo » 20 May 2020 01:52

Ja det är nödvändigt att göra en grundinställning då (Om du vill att grejorna skall hålla)
Hjälper till med omprogrammering av databoxen vid manuellkonvertering och/eller farthållaremontering!

Post Reply