Effektbox ProMotech

Bilrelaterade annonser enbart.
Obs! Glöm inte att skriva vart du bor!
Post Reply

Topic author
robe
Skruvmejselputsare
Posts: 4
Joined: 05 Apr 2021 18:35
Stad:: Partille
Bil: A2

Effektbox ProMotech

Post by robe » 05 Apr 2021 18:49

Rensar i garaget och hittade min gamla effektbox som satt i min 1.2 A2:a som jag sålt för länge sen.
Funkade fint när jag plockade ur den för sisådär 10 år sen.
Gav en ordentlig effektförbättring, vill minnas att 0-100 sänktes från 16 sekunder till svindlande 12, (trots den långsamma automatlådan). Höjde förbrukningen något, men sannolikt mest för att bilen blev roligare att köra... Tar man det försiktigt och spara effekten till omkörningarna så är det nog ingen större skillnad.

Komplett med låda, monteringsinstruktioner, dekaler originalkvitto (på 4999 kr).

Plug and play, med original VAG kontaktdon, så tar inte många minuter att få dit

500 kr, eller kom med ett bud!


Topic author
robe
Skruvmejselputsare
Posts: 4
Joined: 05 Apr 2021 18:35
Stad:: Partille
Bil: A2

Re: Effektbox ProMotech

Post by robe » 05 Apr 2021 19:59

Just det! Finns i Partille, men går såklart att posta om mottagaren betalar portot!

User avatar

lipton
Garagesuppliant
Posts: 810
Joined: 25 Nov 2014 15:50
Stad:: Örebro
Bil: 2xLupo3L 2xAudiA2 3L
Has thanked: 205 times
Been thanked: 77 times

Re: Effektbox ProMotech

Post by lipton » 06 Apr 2021 16:43

Godkänner bilprovningen den där dosan?
Saluför: Manuell Konverteringssatser till Lupo 3L (även En sats finns till Audi A2 3L)

User avatar

irover
Hedersmedlem
Posts: 2872
Joined: 25 Nov 2014 22:04
Stad:: Lövestad
Bil: 1st Lupo 3L, 3st A2
Has thanked: 4 times
Been thanked: 208 times

Re: Effektbox ProMotech

Post by irover » 06 Apr 2021 16:52

Är det en resistor på tempgivaren till bränslet så är det inget att ha.
---
Lägg ner Mekonomen. Och Atteviks.


Topic author
robe
Skruvmejselputsare
Posts: 4
Joined: 05 Apr 2021 18:35
Stad:: Partille
Bil: A2

Re: Effektbox ProMotech

Post by robe » 06 Apr 2021 18:02

lipton wrote:
06 Apr 2021 16:43
Godkänner bilprovningen den där dosan?
Tror inte det ska vara några problem, har bestämt för mej att jag lät den sitta i. Om det hänger på nu uppmärksam eller nitiskt besiktningstjänstemannen är, eller det är 100 lagligt vet jag inte. Det är ju inte frågan om massor med extra hästkrafter heller, även om det procentuellt såklart är en del.

Men är man osäker så går det att koppla ur den enkelt när man besiktigar.


Topic author
robe
Skruvmejselputsare
Posts: 4
Joined: 05 Apr 2021 18:35
Stad:: Partille
Bil: A2

Re: Effektbox ProMotech

Post by robe » 06 Apr 2021 18:05

irover wrote:
06 Apr 2021 16:52
Är det en resistor på tempgivaren till bränslet så är det inget att ha.
Vet inte exakt hur den funkar. Den trollar med någon signal som ska ge lite mer laddtryck om jag förstod rätt.

User avatar

lupobupo
Forumsorakel
Posts: 3121
Joined: 25 Nov 2014 16:02
Stad:: Västergötland
Bil: 7st Lupo 3l + 4st a2
Has thanked: 196 times
Been thanked: 436 times

Re: Effektbox ProMotech

Post by lupobupo » 09 Apr 2021 21:28

Jag har rensat tråden ifrån offtopicinlägg. Detta är en säljtråd ingen diskussionstråd!
Hjälper till med omprogrammering av databoxen vid manuellkonvertering och/eller farthållaremontering!

User avatar

L3upo
Forumsorakel
Posts: 3109
Joined: 27 Nov 2014 20:46
Stad:: Vikingstad
Bil: A2+A2+A2+A2+A2+3L+3L
Has thanked: 260 times
Been thanked: 327 times

Re: Effektbox ProMotech

Post by L3upo » 09 Apr 2021 21:38

Så sorgligt

User avatar

irover
Hedersmedlem
Posts: 2872
Joined: 25 Nov 2014 22:04
Stad:: Lövestad
Bil: 1st Lupo 3L, 3st A2
Has thanked: 4 times
Been thanked: 208 times

Re: Effektbox ProMotech

Post by irover » 10 Apr 2021 01:30

Så skönt.
---
Lägg ner Mekonomen. Och Atteviks.


cantos lupos
Hedersmedlem
Posts: 411
Joined: 26 Nov 2014 13:53
Stad:: Kristinehamn
Bil: Lupo 3L 3st A2
Has thanked: 2 times
Been thanked: 30 times

Re: Effektbox ProMotech

Post by cantos lupos » 13 Apr 2021 10:41

Så går det när en del forum medlemmar smäller med sina pekpinnar.
Sorgligt!!!

Post Reply